Striatum   Praktijk voor Psychotrauma
                             

Relatietherapie 

Komt u er samen niet meer uit en heeft u last van spanningen in uw relatie. Heeft u vaak ruzie, problemen in de communicatie of twijfelt u of u wel verder wilt met elkaar? Dan is  het mogelijk bij mij in relatietherapie te gaan. 

Relatietherapie ie erop gericht om vastgeroeste patronen in de relatie te doorbreken, de intimiteit te verhogen of de communicatie te verbeteren. 

Relatietherapie wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze therapie komt voor eigen rekening. Wil t u meer weten over de tarieven, neem dan contact met mij op.


Coaching.

Loop je vast op werk of school, wil je graag hulp bij het veranderen van je levensstijl of heb je moeite je aan te passen aan nieuwe omstandigheden?
Wil je graag ondersteuning bij hoe je je zaken het beste aan kan pakken of hulp bij gedragsverandering? Dan is coaching iets voor jou.
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ben je bereid deze gesprekken zelf te betalen en wil je graag meer informatie dan kan je contact opnemen via het aanmeldformulier coaching.