Striatum   Praktijk voor Psychotrauma
                             

Aanmelden en verwijzen

Voor verwijzers:
De verwijzing kan rechtstreeks via zorgdomein worden verstuurd.

Voor clienten:
Je kan je bij mij op eigen initiatief aanmelden. Om in zorg te komen is wel altijd een verwijzing nodig. Dit kan door de huisarts zijn, maar ook een medisch specialist of een bedrijfsarts. Ben je al in behandeling bij een andere psycholoog, dan kan de psycholoog ook doorverwijzen. De verwijzing wordt bij voorkeur rechtstreeks verzonden via zorgdomein.

Na aanmelding wordt er telefonisch of schriftelijk contact opgenomen.
Vervolgens krijg je per mail een aantal vragenlijsten. Na het terugsturen van de vragenlijsten en de ontvangst van de verwijsbrief kan een eerste afspraak worden gemaakt.

Contact
Bezoek adres: IJzerloopstraat 1, Breda. Ingang praktijk links van het huis. Parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is niet rolstoel toegankelijk.
Postadres: Post kan gericht worden aan info@striatumpsychologie.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op. Tijdens gesprekken ben ik niet in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Je kan mij via de website een mail sturen, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.

Bereikbaarheid
Striatum Praktijk voor Psychologie heeft geen 24 uur dienst. De praktijk is telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. Tijdens vakanties is de praktijk niet bereikbaar en is er een waarnemer voor acute zaken tijdens kantooruren. Bij nood of gevaar kan contact worden opgenomen met de huisartsenpost welke zo nodig kan doorverwijzen naar de crisisdienst van de regionale GGZ. Wil je praten over zelfmoord? Ga dan naar 113.nl of bel met de hulplijn voor zelfmoordpreventie: 0900-0113.

Wachttijden

De wachttijden verschillen per zorgverzekeraar. Striatum hanteert een aanname beleid naar ratio van marktaandeel van verzekeraars. Daarnaast worden de wachttijden beïnvloed door zorgplafonds.

CZ en VGZ: Cliëntenstop  (let op: gedeeltelijke vergoeding in verband met geen contract)
Achmea / zilveren kruis / Interpolis: wachttijd langer dan zes maanden ( wel contract)
Overige zorgverzekeraars: Momenteel neem ik tijdelijk geen nieuwe cliënten aan in verband met te lange wachttijd.

De informatie over de wachttijd voor sggz is bijgewerkt op: 21-03-2024

Supervisie: Voor supervisie zijn nog plekken beschikbaar.

Routebeschrijving en kaart 
Openbaar vervoer: Vanaf Centraal Station buslijn 4 richting Princenhage Woonboulevard, uitstappen burgemeester Sutoriusstraat.
Auto: A16 afslag Rijsbergen/Zundert. Op de zuidelijke rondweg via de Mastbosstraat richting Princenhage. Op de rotonde derde afslag naar links. Daarna eerste straat links.